Wie zijn wij ?

Voor wie ?

UW GIFTEN

Onze werking en onze acties zijn volledig afhankelijk van giften die we ontvangen. Giften boven de € 40 genieten van fiscale aftrekbaarheid; een fiscaal attest wordt hiervoor door ons ter beschikking gesteld (dank om hiervoor uw naam, adres en email te vermelden op het moment van de storting).

Onze betrachting is om een groot en divers netwerk aan donateurs te kunnen bewerkstelligen, waarvan we hopen dat ze wederkerende of via domiciliëring maandelijkse betalingen doorstorten op onze rekening:

BE 28 0882 4636 3120

Uiteraard is hierop iedere gift welkom !

 

Ter info: van de DVD van het Jazz concert georganiseerd door Solidariteit-Huisvesting in de Trocadéro in Luik op 14 februari 2014 zijn nog exemplaren beschikbaar. Mits storting van € 20

op onze rekening BE28 0882 4636 3120 met vermelding van uw volledige naam en adres,

sturen wij u graag een exemplaar op.

 

Ten slotte kunt u ons ook helpen door ons meubilair te schenken die u niet meer nodig heeft. We beschikken hiervoor over opslagmogelijkheid. Dit meubilair kan nuttig zijn voor de instellingen die we trachten te ondersteunen.

 

Si vous souhaitez une attestation fiscale, merci de mentionner vos nom et adresse lors du virement, ainsi que votre adresse mail en communication.

© Solidarité Logement / Solidariteit Huisvesting 2014-2015

Designed & Powered by Spicy Agency